Viides MM-kulta on pelkästään Päivärinnan omissa käsissä

– Kovaa pitää ajaa, jos mielitään palkinnoille. Mukana on paljon hyviä brittipareja villillä kortilla, tuumailee LCR-BMW pyörän kaasua vääntävä Päivärinta.

– Ratana on se pitkä GP-rata joka on nopea ja erittäin vaativa lenkki. Siellä ei saa mitään ilmaiseksi”, tietää sipoolainen.

Kilpailukauden viides MM-kisa viikonloppu kaasutellaan saarivaltakunnan mestaruussarjan BSB-sarjan oheislähtönä ja se tuo viivalle useita paikallisia pareja. Brands Hatchissä ajetaan vain yksi kilpailu myöhään sunnuntai-iltana Suomen aikaa ja suomalaiskaksikolla on kisaa ajatellen selvät sävelet.

– Mahdollinen mestaruus on pelkästään omissa käsissä, sillä pyörässä ei ole mitään helpolla parannettavaa. Sadekeliä varten minulla kuitenkin on takataskussa muutama konsti, jolla sitä saisi käyttäytymään märällä paremmin, mietiskelee nelinkertainen mestari.

Brittiläisranskalainen kaksikko Tim Reeves/Gregory Cluze on pahin kanto Päivärinta/Kainulaisen mestaruuskaskessa.

Reeves johtaa sarjaa viiden pisteen erolla ja suolalaisduon on tämä kaksikko nujerrettava ainakin kahdesti mieliessään mestariksi. Muilla ei ole ykköseksi mahdollisuuksia ilman kärkikaksikon epäonnea.

Ratamoottoripyöräily sivuvaunut sarjatilanne ennen viikonlopun kilpailua:
1. Tim Reeves/Gregory Cluze, Iso-Britannia/Ranska, LCR-Kawasaki 125, 2. Pekka Päivärinta/Kirsi Kainulainen, Suomi, LCR.BMW 120, 3. Bennie Streuer/Geert Koerts, Hollanti, LCR-Suzuki 90, 4. Uwe Gürck/Manfred Wechselsberger, Itävalta, LCR-BMW 68, 5. Jakob Rutz/Thomas Hofer, Sveitsi, LCR-BMW 47.
 

Uusin numero