Video: Honda Extreme Academy

Vuosi sitten elokuussa järjestetty leiri saa jatkoa Kuopiossa, Heinjoen radalla perjantaina 10.8. Honda Extreme Academy on Hondan koulutus- ja kilpailuohjelma, joka on suunnattu pääosin nuorille kuljettajille, C-luokista alkaen.

Kuopion leiri on tarkoitettu kaikille alan harrastajille, kuljettajan tasosta tai pyörän merkistä riippumatta. Viime vuonna leirille osallistui vajaat 70 kuljettajaa, ja tämän vuoden leiri toteutetaan jotakuinkin samalla kaavalla, kouluttajina joukko Suomen kärkikuljettajia Antti Pyrhösen johdolla. Päivän aikana käydään läpi pyörän tekniikkaa ja ajoharjoituksia. Ajokoulutus toteutetaan rastikoulutuksena. Kuljettajat jaetaan ryhmiin oman tasonsa mukaan.

Yksi leirin kouluttajista on Honda Extreme Academyn Brian Jorgensen, joka toimii Euroopassa CRF150 -kuljettajien kouluttajana eri leireillä. Päivän aikana Brian keskittyykin junnukuljettajiin. Maailmanluokan valmentajalla onkin varmasti paljon annettavaa kaikentasoisille kuljettajille!

Mukaan mahtuu noin 60 kuljettajaa. Ilmoittaudu viimeistään heinäkuun loppuun mennessä! Leiri on avoin kaikille, yläikärajaa ei ole. Pyörän koko minimissään 85/150 cc ja siitä ylöspäin.

Päivän aikana testattavana on myös Hondan CRF 150R -pyöriä.

Ilmoittautumiset sähköpostilla tai puhelimella 31.7 mennessä: tommi.peltola@brandt.fi / 0400 942 742

Uusin numero