Video: Cross countryn SM-avauksen reittiesittely

Parolannummen varuskunta-alueella ajetaan parin viikon päästä jo seitsemättä kertaa, kun Panssari CC -kilpailu käynnistää kotimaisen cross countryn kesäkauden.

Kilpailureitti tulee olemaan noin yhdeksän kilometriä pitkä ja aiemmin kilpailussa ajaneille lähtökohtaisesti tuttu. Uuttakin on luvassa, sillä reitti ajetaan eri suuntaan kuin viime vuonna. Lisäksi reitistä noin 30 prosenttia on uudistettu.

Suomen mestaruussarjan lisäksi Parolassa käynnistyy 40- ja 50-vuotiaiden veteraanien sekä naisten Suomen Cup -kausi. Lauantain 23. huhtikuuta aikana kilpaillaan myös kansallisissa luokissa nuoret, U20, B, 60-vuotiaat veteraanit, classic ja harrastelijat.

24MX-nettikauppa toimii SM-sarjan nimikkoyhteistyökumppanina, ja sarja kulkee nimellä 24MX SM Cross Country. Myös maahantuonti- ja tukkuliike Duell Bike-Center Oy on vahvasti mukana SM-sarjassa Mobius-polvitukimerkin voimin.

SM-sarjan yhteistyökumppaneina ovat lisäksi Bike & Boat World, Blå Band, Bridgestone, Molitor, Motopalvelu Niemitalo, OFFROADPro, TSMU Extreme Areena ja Wheel Factory. Sarjan julkikuvaa ovat luomassa CrossiBlogi ja Pilvilinnan Talonmies.

24MX SM Cross Country 2016:
23.4.2016 Kangasalan MoKe & ISDE-tukiryhmä (Parolannummi)
9.7.2016 Jämsän Seudun MK (Jämsä)
6.8.2016 Mäntsälän ENS & Sipoon MK (Sipoo)
22.10.2016 Rauman Seudun MK (Säkylä)

Teksti ja kuva: Marko Vihriä

Uusin numero