Vesa Koivusesta Biken uusi toimituspäällikkö

Moottoripyöräilyyn erikoistuneen, yli 30 vuotta toimineen Bike-lehden toimituspäälliköksi on kutsuttu 1.8.2016 alkaen Vesa Koivunen, 40. Bikeä lähes viisi vuotta vetänyt Petri Suuronen keskittyy perustamansa Moto Ranch OÜ:n toiminnan kehittämiseen Pärnussa.
 
Vesa Koivunen on pitkän linjan journalisti, joka on työskennellyt osastopäällikkönä Iltalehdessä, päätoimittajana MP maailma- ja Offroadpro –lehdissä sekä vapaana valokuvaajana ja toimittajana lähes kaikissa Suomen suurimmissa medioissa.
 
Hänen artikkeleitaan on julkaistu Aamulehdessä, Helsingin Sanomissa, Iltalehdessä, Kauppalehdessä ja useissa moottorialan julkaisuissa, kuten Tekniikan maailmassa ja Vauhdin maailmassa sekä tietenkin Bikessä. Hän on työskennellyt myös liikkuvan kuvan parissa ja tehnyt juttuja niin MTV3:lle kuin Ylellekin.
 
– Bike Nordic on todella onnellinen saadessaan Vesa Koivusen toimitukseensa. Koivusella on pitkä historia sekä moottoripyöristä että journalistisesta työstä. Hän on todellinen ammattilainen, josta on paljon hyötyä Bikelle, Bike Nordicin päätoimittaja Tobias Petersson sanoo.
 
Koivunen pitää itseään intohimoisena moottoriurheilun seuraajana ja moottoripyörät ovat olleet osana hänen elämäänsä pikkupojasta saakka. Se on näkynyt hänen 17-vuotisella journalistin urallaan.
 
– On todella mahtava päästä työskentelemään Biken kaltaiseen, erittäin vaikutusvaltaiseen ja osaavaan moottoripyörämediaan. Rakastan moottoripyöriä ja lehden tekemistä, enkä malta odottaa sitä hetkeä, kun pääsen aloittamaan työt tällaisten huippuammattilaisten kanssa, Koivunen sanoo.

Uusin numero