Vesa Kantonen avasi Sysmässä latua Oskarille

Kuskit kiittelivät järjestävää Sysmän Moottorikerhoa hyvistä ja joutuisista reiteistä, jotka vain paranivat päivän kuluessa. Keli oli koko päivän aurinkoinen, joskin tuulinen, ja lämpötila pysytteli nollan tuntumassa.
Lauantaina ajoivat C-luokkien lisäksi sekä V40- että V50-veteraanit. V40-luokan voitti Vantaan Moottorikerhon Jukka Viirret. V50:sten nopein oli Helsingin Moottorikerhon Kaj Tötterman.
– Sysmän kisat ovat parhaita talvikisoja mitä Suomessa on. Myös peltopätkät olivat hyvin tehty ja sopivan pitkiä. Tämän talven parhaita kisoja, Jukka Viirret kiitteli.
C125-luokkavoittaja RCK:n Mikko Ruokolainen olisi toivonut nollakelin sijaan muutamaa pakkasastetta, sillä reitti tuntui hivenen sohjoiselta. Keli ei kuitenkaan vaikuttanut vauhtiin, jota hän pääsee seuraavassa kisassa mittaamaan B-luokassa luokkanousun ansiosta.
C250-4t-luokkavoittaja Vesa Kantonen myönsi auliisti, että ”kävin vähän kattomassa miltä reitti näytti”. Oskari Kantonen totesikin ettei aio käydä kävelemässä pätkiä. Vesa Kantonen totesi, että reitti on seuraavan päivän A- ja B-luokkien kisaan tosi hyvässä kunnossa. Maastokoe 3:lla kävellyt Pentti Nurminen säesti reitin näyttävän oikein hyvältä.
– Reitti oli tosi hyvässä kunnossa, ja paremmaksi jäi, Vesa Kantonen sanoo.
C-avoimen luokan voitti Keski-Suomen Moottorikerhon Antti Anttonen, joka voitti myös Motopalvelu Enduro SM Sysmän erikoispalkinnon luokkansa nopeimpana maastokokeella 3. Orimattilalaisen Motopalvelun lahjoittamat erikoispalkinnot saivat myös Kaj Tötterman, Jukka Viirret, Toni Angermaa ja Jani Kovanen.