Vesa Kallio: olen tosi ylpeä tiimistä


Kallio Racingin tiimipäällikkö Vesa Kallio oli luonnollisesti iloinen tallin saavuttaessa ensimmäisen maailmanmestaruutensa jo toisena vuotenaan SuperSportin MM-sarjassa.

– Mahtavaa! Oli hieno päätös kaudelle! Kallio hehkuttaa.

– Täytyy olla tosi ylpeä tiimistä, että pystyttiin voittamaan muut. MM-kulta – ei sitä varmaan oikein edes vielä tajua. Kaikki pelasi hienosti koko viikonlopun, Sandro oli todella vahva ja luottavainen ja se myös näkyi tämän päivän kilpailussa. Kaiken spekuloinnin ja todella vaarallisten kisaolosuhteiden jälkeen, Sandro pysyi pää kylmänä ja pystyi järkevällä, taktisesti upealla ajolla pitämään Cluzelia takana. Cluzelin oli pakko yrittää väkisin ohi ja pieni lipsahdus vei hänet hiekoille. Silloin tiedettiin, että mestaruus on meidän. Upeaa saavuttaa mestaruus hienon kuljettajan kanssa! Olen myös iloinen nuoren lupauksemme Loris Cressonin kehittymiseen kauden aikana, Kallio iloitsi.

MM-hopeaa saavutti kilpailun voittanut Mahias, Cluzelin jäädessä pronssille. Vuonna 2012 Moto3-luokan maailmanmestaruuden Ajo Motorsportin väreissä voittanut Cortese on nyt ensimmäinen, joka on vienyt nimiinsä sekä Moto3-luokan että SuperSportin maailmanmestaruudet.

Kallio Racingin belgialaiskuljettaja Loris Cresson tervehti ruutulippua kauden päätöksessä sijalla 12. Saman sijoituksen hän otti myös MM-sarjan loppupisteissä debyyttikaudellaan.

Uusin numero