Vesa Kallio: Hobelsberger tarvitsee lisää itseluottamusta kaatumisen jälkeen

Kallio Racingin saksalaiskuljettaja Patrick Hobelsberger ei yltänyt Supersport-luokan Argentiinan MM-osakilpailussa odotettuihin tuloksiin. Tiimipäällikkö Vesa Kallion mukaan ajaminen on liian varovaista, mikä taas johtuu aiemmasta kaatumisesta.

Ratamoottoripyöräilyn Supersport-luokan MM-kausi 2022 jatkui viime viikonloppuna Argentiinassa, San Juan Villicumin radalla. Lauantain aika-ajojen jälkeen Patrick Hobelsberger starttasi kisoihin 22. lähtöruudusta. Viikonlopun ensimmäisessä kisassa hän ajoi maaliin sijalle 17, ja sunnuntain kisassa Hobelsbergerin sijoitus oli 16.

Vesa Kallio:

”Slovakian kaatumisen jälkeen itseluottamus ei ole palautunut sille tasolle, missä sen tarvitsisi olla, ja ajaminen on nyt todella vaikeaa ja varovaista. Tämä on ollut tiedossa pitkään, mutta sitä ongelmaa ei olla saatu ratkaistua. Viikonloppu oli todella vaikea, eikä viimeinen sija ole se, mitä lähdettiin hakemaan. Nyt täytyy harkita tarkkaan, mitkä ovat parhaat vaihtoehdot kuljettajan ja tiimin kannalta.”

Ratamoottoripyöräilyn Supersport-luokan MM-sarjan 2022 seuraavat osakilpailut ajetaan Indonesiassa, Mandalikan radalla 11.–13. marraskuuta.

Lauantain kilpailun tulokset

Sunnuntain kilpailun tulokset

MM-pistetilanne

Teksti: Kallio Racing

Kuvat: sp8images

Uusin numero