Verkkokauppa Husaberg kuljettajille

-Husaberg kuljettajilla tuntuu olevan tiivis yhteisö ja tämä muista offroad- pyörämerkeistä poikkeava juttu on ollut lähtökohtana verkkokaupan perustamiselle.

Husaberg on aina ollut sellainen anti-mainstream käsite ihan tehtaan omienkin näkemyksien mukaan ja tästä syystä verkkokaupalle, joka keskittyy palvelemaan vain Husabergeistä kiinnostuneita tuntui olevan tilausta. Mielenkiintoista onkin että Husaberg on tällä hetkellä ainoa moottoripyörämerkki suomessa, johon saa nyt yhdeltä sivustolta kaikki tehtaan toimittamat varaosat, varaosakirjat, lisävarusteet, vaatteet, ajovarusteet jne. analysoi verkkokaupan markkinoinnista vastaava Jukka Sundvall.

Sivuston ovat löytäneet muutkin kuin suomalaiset. -Ilmeisesti muuallakin on ollut tilausta tällaiselle sivustolle nimittäin tällä hetkellä enemmistö tilauksista tulee muualta kuin Suomesta. Kohderyhmämme on koko Skandinavia, siksi nimikkeet on sekä suomeksi että englanniksi. Joidenkin tuotteiden esittelytekstejä on vielä suomentamatta.

-Haluamme tukea ja olla mukana Husaberg yhteisöissä ja tulemmekin lisäämään sivuillemme ominaisuuksia, joiden avulla asiakkaat voivat jakaa Husabergeistä ajatuksia, ideoita, kuvia, videoita jne. Tärkeintä jo pelkästään lajin eteenpäin viemisessä olisi, että kaikki tarpeellinen tieto olisi mahdollisimman helposti kaikkien saatavilla.

Husaberg.fi tulee olemaan mukana myös ISDE 2011 tukijoukoissa. Miten, sitä Sundvall ei vielä paljasta. -Kehittelimme idean, jolla saadaan kerättyä rahaa Suomen junior joukkueen hyväksi. Projekti on valmis esiteltäväksi pian. -Olemme myös järjestämässä syksyllä kaikille Husabergeistä kiinnostuneille spektaakkelimaista Husaberg festivaalia!

Uusin numero