Vekaranjärvellä ajetaan kauden suurin SM-endurokisa

Karjalan Prikaatin maastoissa 7.-8. heinäkuuta ajettavaan SM Motopalvelu Enduroon on ilmoittautunut lähes 300 kuljettajaa.

Kilpailun suosiosta kertoo hyvin se, että kuljettajia on yli kaksinkertainen määrä verrattuna kauden pienimpään SM-osakilpailuun.  

SM Motopalvelu Endurossa mukana kaikki SM-kärkikuljettajat mukaan lukien SM125-luokan mestaruutta puolustava Riku Nikander Team Motopalvelusta. EM-sarjaakin ajava Rikun veli Roni Nikander nähdään Vekaranjärvellä puolustamassa SM250-4t -pistejohtoaan.

SM-avoimen kärkipaikkaansa tulee puolustamaan luokan hallitseva mestari Oskari Kantonen. Kantonen saa kirittäjäkseen MM-kuljettaja Marko Tarkkalan. Tarkkala on voittanut A-avoimen luokan kummassakin osakilpailussa mihin on osallistunut tällä kaudella.

RCK ry järjestää endurokilpailun jo kolmannen kerran Karjalan Prikaatin harjoittelualueilla.

Uutta kilpailussa on Selänpään lentokentän tuntumassa ajettava yleisö-erikoiskoe, jossa yleisölle on tarjolla laajemmat palvelut ja erityisohjelmaa. Yleisö-ek:n nopeimmat kuljettajat palkitaan luokittain, joten yritystä ja vauhtia on luvassa.

SM Motopalvelu Endurossa ajetaan SM-luokkien sekä Lady Cup ja Vet Cup -luokkien lisäksi kansallinen C-luokka.

SM-luokat A ja B sekä Vet Cup V40 ajavat sunnuntaina ja muut luokat lauantaina. Kilpailu käynnistyy kumpanakin päivänä klo 9.01.

SMS-tulospalvelu pitää kuljettajat
ja yleisön tilanteen tasalla

Kilpailun tulosten seuraamista maastossa ja varikolla helpottaa Puhtila Oy:n tuella tarjottava SMS-tulospalvelu.

Luokkien ja/tai yleiskilpailun tulokset lähetetään jokaisen maastokokeen jälkeen tekstiviesteinä tilaajille kun kympin kärjen tulokset on selvillä.

SMS-tulospalvelun tilausohjeet, ajo-ohjeet kilpailupaikalle ja yleisö-maastokokeelle sekä paljon muuta hyödyllistä tietoa löytyy kilpailun sivuilta www.smlenduro.fi/smmotopalveluenduro.

Kilpailun järjestäjä, RCK ry, toivottaa kaikki tervetulleiksi SM Motopalvelu Enduroon Karjalan Prikaatin harjoittelualueille, joille on muutoin pääsee harvoin.
 

Uusin numero