Varusteet kiertoon MP-messujen Kamapörssiin

Nyt on oikea aika kerätä epäsopivat varusteet syrjään odottamaan MP-messuja. Varusteita otetaan Kamapörssiin vastaan messujen aukioloaikoina perjantaina ja lauantaina 30.-31.1., sunnuntaina 1.2. keskitytään ainoastaan myyntiin.

Varusteiden tuominen MP-messujen Kamapörssiin edellyttää pääsylipun ostamista. Kamapörssistä saa varusteiden myyntiinjättämisen yhteydessä  kutsukortin messuille, joten rahojen tai myymättä jääneiden varusteiden nouto onnistuu kätevästi.  

– Lähes kaikki varusteet myytiin viime kerralla Kamapörssissä. Hyväkuntoiset, oikein hinnoitellut varusteet myydään varmasti, kertoo Kamaset ry:n puheenjohtaja V-T Harju.

– Naiset tuovat paljon hyväkuntoisia varusteita myyntiin ja ne menevät myös hyvin kaupaksi.

Kamapörssissä on myynnissä mm. ajopukuja, -takkeja ja -housuja sekä kypäriä ja saappaita. Kamaset ottaa myyntisummasta 15 % välityspalkkion.

MP-Messujen Kamapörssi toimii verkkokauppoja paremmin, sillä siellä näkee varusteet paikanpäällä ja niitä voi kokeilla sekä sovitella. MP-messuilla käy paljon moottoripyöräilijöitä, viime kerralla lähes 56 000,  joten mahdollisia asiakkaita on paljon liikkeellä.

MP 15 -messuilla Kamapörssi sijaitsee samassa paikassa kuin edellisellä kerralla, joten Harju uskoo kävijöiden löytävän sinne entistä paremmin ja kaupan käyvän viime kerran tapaan hyvin.

MP-messuilla on myynnissä paljon uusia varusteita, joten kierrätykseen vietyjen varusteiden tilalle löytyy helposti uudet vetimet. Mukana messuilla ovat mm. All Right, Storm-Motor, Hanx ja Uimonen Training.  Mallistojaan esittelevät myös Black Seven ja L-Fashion Group.

MP 15 Moottoripyöränäyttely järjestetään 30.1.-1.2.2015 Messukeskuksessa Helsingissä. MP-messut on avoinna pe 30.1. klo 10-20, la 31.1. klo 9-18 ja su 1.2. klo 10-17.

Messukeskus järjestää MP-messut Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta. Lippuja voi ostaa ennakkoon shop.messukeskus.com.  

Uusin numero