Vantaalla ei ajeta sittenkään motocrossin EM-karsintaa

Suomen moottoriliitto oli jo ehtinyt paaluttaa päivämäärän 10.-11. toukokuuta kilpailukelenteriinsa, kunnes korkeammalta taholta kuului kummia.

– Tavallaan ihme juttu. Pidimme kisaa selviönä, mutta sitten saimmekin motocrosskomissiolta tiedon, että Suomessa ei ajetakaan, kertoo liiton toimitusjohtaja Kurt Ljunqvist.

Tämä tiesi lyhyen ajan sisällä jo toistamiseen jobinpostia Suomessa ajettavien arvokilpailujen osalta.

Tampereen suunnalta kantautui ikäviä uutisia pari viikkoa sitten, kun joulukuun 7. päivälle merkitty halli- eli Superenduron kauden toinen MM-osakilpailu jouduttiin perumaan.

Heinolassa odotellaan valtuuston
kantaa enduron MM-osakilpailuun

Suomessa saadaan kuitenkin nauttia ensi vuonna MM-endurosta, kun Heinolan Moottorikerho on valmiina isännöimään kauden neljättä osakilpailua 6.-8. kesäkuuta. Heinolassa ajettiin MM-pisteistä viimeksi vuonna 2012.

Heinolan kaupungilla on oleellinen rooli myös taloudellisesti isoja ponnisteluja edellyttävän MM-osakilpailun taustalla. Kaupungin päättäjiltä odotellaan nyt myönteistä suhtautumista kisaa kohtaan.

Heinolan kaupunginvaltuusto ei ole vielä linjannut näkemystään ensi vuoden kisasta. Nuijan odotetaan heilahtavan tältä osin lähiaikoina – ja tietenkin positiivisen päätöksen lopputuloksena.
 

Uusin numero