Valentino Rossi yllättyi Jorge Lorenzon Honda-siirrosta

Lorenzo jättää Ducatin ja siirtyy 2019 Marc Marquezin aisapariksi. Ilmoitus hämmästytti varikolla kaikkia.

”Olen yllättynyt, koska mitään tuollaisia huhuja ei ole liikkunut. Mutta he olivat hyviä pitämään asian salassa. Arvelin kyllä, ettei Dani jatkaisi Repsol Hondalla, mutta en todellakaan odottanut Lorenzon menevän sinne”, Rossi ihmetteli.

Myös LCR Hondan Cal Crutchlow oli hiukan ihmeissään, mutta piti Hondan ratkaisua hyvänä.

”Mielestäni Honda pelasi korttinsa oikein, he saivat hienon maailmanmestarin, jolla on kova vauhti takataskussaan. Mutta epäilykseni on sama kuin luultavasti kaikilla muillakin: tuleeko Lorenzo sopeutumaan Hondan pyörään?”, Crutchlow epäili.

“Marc Marquez sanoi, että on hienoa saada rinnalle kaveri, joka on ajanut myös muiden valmistajien pyörillä kuin Hondan. Viimeiset neljä vuotta kaikki Hondan kuljettajat minua lukuun ottamatta ovat ajaneet aina Hondalla. Nyt Lorenzo tuo kokemuksensa Yamahalta ja Ducatilta ja voi sillä tavalla auttaa Hondaa yhä parempaan vauhtiin.”

Crutchlowilta kysyttiin, olisiko hänellä antaa neuvoja Lorenzolle, kun mies Hondalle saapuu.

”Hän on maailmanmestari, joten uskon Jorgen kyllä tietävän itsekin, mistä on kyse ja löytävän kaikki salaisuudet.”

Myös Marquez kommentoi tulevaa tallikaveriaan Barcelonan lehdistötilaisuudessa.

”On iso muutos Hondalle, kun uusi kuljettaja tulee, vieläpä sellainen, jolla on erilainen ajotyyli. Opin itse paljon jo Hondalla ajaneelta Dani Pedrosalta, kun tulin tänne 2013. Nyt saan uuden kovan tallikaverin Jorgesta, ja yritän oppia hänen kokemuksistaan mahdollisimman paljon”, Marquez kertoi.
 

Uusin numero