Valentino Rossi toiveikkaana: ”MM-taistelu on yhä täysin auki”

Seuraava kilpailu on edessä jo viikonloppuna Red Bull Ringillä, Rossi on toiveikas. Siitäkin huolimatta, ettei hän ole tällä radalla ollut koskaan palkintopallilla. Red Bull Ring on ainoa nykyradoista, missä italialaislegenda ei ole noussut podiumille.

– Testasimme paljon asioita ja löysimme paljon hyviä asioita. On hienoa päästä kilpailemaan nopeasti testien jälkeen. Olimme jo kilpailuviikonlopun aikana nopeita kelillä kuin kelillä, testeissä saimme vahvistuksia monille näkemyksille. Nyt menemme Itävaltaan, joka ei ole meille ihan paras mahdollinen rata. Uskon silti hyvään tulokseen, Rossi sanoo MotoGP:n virallisilla sivuilla.

MM-taistelun kärkipaikalla on hallitseva mestari Hondan Marc Marquez. Rossi on neljäntenä, mutta ero on vain 22 pistettä.

– Olen nyt tyytyväinen tähän pyörään, pystyn ja osaan ajaa sitä jo paremmin. Toivon voivani taistelemaan podiumpaikoista kaikissa jäljellä olevissa kilpailuissa. Mestaruustaistelu on yhä täysin auki, joten meille on tärkeää saavuttaa Itävallasta niin paljon pisteitä kuin mahdollista.

Uusin numero