Valentino Rossi Sepangin torstain testipäivästä: ”Ei ollenkaan huonompi päivä”

Maverick Vinales oli ylivoimaisesti päivän nopein, Rossi kuudes. Eroa heillä oli 0,728 sekuntia. Parhaan aikansa Rossi ajoi jo kierroksella kahdeksan, yhteensä hän keräsi 51 kierrosta.  Vinales sen sijaan täräytti ylivoimaisen kierroksensa – yli puoli sekuntia kaikkia muita kovemman – aivan päivän päätteeksi.

Moni kuljettaja veti päivän päätteeksi yhden maksimikierroksen, Rossi ei.

”Me jatkoimme ihan suunnitelmamme mukaista työtä, koska meillä oli paljon asioita testattavana. Pystyimmekin parantamaan pieniä juttuja. Löysimme joitakin tärkeitä asioita, mielestäni teimme todella hyvää työtä. Ei tämä ollut ollenkaan huonompi päivä”, Rossi ruoti.

”Vauhtini oli koko päivän tasaisen vahvaa, mikä oli tänään erityisen positiivista. Huomennakin on vielä testiohjelmamme mukaisia asioita. Jatkamme sen mukaan ja katsotaan huomisen jälkeen, missä olemme muihin verrattuna”, Rossi sanoi,

Vinales veti päivän viime hetkillä lähes Jorge Lorenzon rataennätyksen rikki.

”Ihan rehellisesti, me teimme koko päivän töitä vain kisavauhdin kanssa. Käytimme koko ajan kisasäätöjä. Kisasimulaation aikana kierrosajat olivat koko ajan hyviä, vaikka oli todella kuuma ja pitoa ei ollut juurikaan. Olen todella tyytyväinen koko päivään, saimme hyvin parannettua pyörää. Huomenna pitää jatkaa yhtä hyvää työtä”, Vinales sanoi.
 

Uusin numero