Vain totaalinen epäonni voi enää viedä Remeksen suomenmestaruuden

Aamulla Petäjävesi herätti kilpailijat pienellä vesitihkulla, mutta muuten kilpailusta saatiin nauttia kuivassa säässä. Reitti oli siirtymineen erittäin vaativa, ja näin ollen keskeyttäneiden lista venyi lauantaina pitkäksi.

Tuusulan Moottorikerhoa edustava Remes ajoi Petäjävedellä paitsi E2-luokan, myös kokonaiskilpailun voittoon ennen Jämsän Seudun Moottorikerhon Eemil Pohjolaa. E2-luokan kolmanneksi sijoittui Hämeenlinnan Moottorikerhon Ville Terälä, ja kokonaiskilpailun kolmanneksi ajoi puolestaan Kahvakoplan Aleksi Jukola. Voiton myötä vai totaalinen epäonni viimeisissä osakilpailuissa voi vielä viedä Remekseltä suomenmestaruuden.

Petäjäveden haastava reitti vaati veronsa ja keskeyttäneiden lista venyi melko pitkäksi. Kuva: Mika Lampinen

E1-luokan voittoon ajoi yllätysnimi Paavo Henriksson, jolle luokan voitto oli ensimmäinen laatuaan. Porin Moottorikerhoa edustavan Henrikssonin jälkeen toiseksi sijoittui Hämeenlinnan Moottorikerhon Antti Ahtila ja Sipoon Moottorikerhon Hugo Svärd oli kolmas.

E3-luokassa nopeimmin maaliin saapui kokonaiskilpailun kolmas Aleksi Jukola perässään Helsingin Moottorikerhon Toni Eriksson. Jämsän Seudun Moottorikerhon Mika Tamminen oli luokan kolmas.

Enduron SM-sarjan viimeiset osakilpailut ajetaan Vantaan Vauhtikeskuksen ympäristössä 29.-30. syyskuuta.

Tulokset

Sarjapisteet

 

Uusin numero