Uutuuksia lanseerataan livenä

Intermot -näyttely järjestetään tänä vuonna Saksan Kölnissä ja se alkaa ensi keskiviikkona. Kuuminpien uutuuksien osalta kovin päivä on kuitenkin jo huomenna, jolloin tehtaat esittelevät mallistonsa medialle. Vakoilukuvia ja -videoita on totuttuun tapaan liikkunut internetissä jo pitkään, mutta huomenna selviää, mitkä malleista julkistetaan oikeasti nyt, ja mitä jätetään marraskuun Eicma-näyttelyyn Milanoon.

Jos haluat olla ajan hermolla ja seurata uutisia reaaliajassa, niin sekin on mahdollista. Ainakin KTM ja Suzuki ovat ilmoittaneet näyttävänsä lehdistötilaisuudet livenä, joten nyt voit olla tapahtumien keskipisteessä ihan vain kotisohvalla. Suzukin tilaisuus alkaa Suomen aikaa tasan 12.00, kun taas KTM:llä alkaa tapahtua kello 15.00. Livelähetyksien osoitteet löydät reunapalkista.

Käytännössä lehdistötilaisuuksia on kymmenestä eteenpäin, kun BMW avaa päivän. Siitä liikutaan puolen tunnin tai tunnin välein aina illan viimeiseen, seitsemältä alkavaan Ducatin tilaisuuteen saakka.

Mitä sitten on odotettavissa?

Kölnissä on esillä noin 1000 brändiä 37 eri maasta ja näyttelyyn odotetaan yli 200 000 kävijää. Jokaisella on tietenkin jotain esiteltävää, mutta kuumimpina puheenaiheina ovat olleet pyöräuutuudet. Päivää ennen H-hetkeä keskusteluissa ovat olleet KTM:n Duke ja adventure-mallit, Suzukin Gixxer 250, Kawasakin Ninja R2,  Hondan uusi CBR1000RR, Ducatin Monster 821 ja Panigale sekä Yamahan YZF-R6, unohtamatta BMW:n G 310 GS:ää. Malleja tullaan julkistamaan paljon, mutta näistä käytävillä puhuttiin tänään.

Myös uusi sähköpyörien osasto on aiheuttanut keskustelua, sillä siellä yleisö pääsee testaamaan näitä uutuksia tosioloissa. Sähköpyörät ovat luonnollisesti olleet tapetilla jo jonkun aikaa, minkä takia niille on nyt järjestetty aivan oma osasto.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia varmasti riittää. Intermot avaa kauden 2017 uutuksien esittelyn ja jokaiselle löytyy varmasti jotain. Tiistain jälkeen olemme huomattavasti viisaampia, mitä tuleman pitää. 

Uusin numero