Uusien motoristien rekrytointi-illat tiistaisin – Kokeile moottoripyöräilyä ajo-opettajien johdolla


Honda, Bike World ja Motojysky järjestävät toukokuussa neljänä tiistaina tapahtuma-illan moottoripyöräilystä kiinnostuneille. Ajovarusteet, ajo-opetus ja koeajopyörät ovat paikalla valmiina, puutut vain sinä.

Pitäisikö?
En kehtaa, en osaa, en ole koskaan kokeillut, ei se ole minua varten, se on pelottavaa, en kuulu joukkoon… Tai mitä ikinä sitten oletkaan selittänyt itsellesi tai puolisollesi kaikki nämä vuodet…? Tai sitten sinulla on ollut aina kortti, muttet ole eläessäsi edes istunut moottoripyörän päällä? Tai sinulla ei ole korttia, mutta laji kiehtoo etkä oikein tiedä mistä aloittaa ja mitä pitää tietää tai tehdä että pääsee alkuun?

Jos et ikinä kokeile, et ikinä tiedä. Mutta arvaa mitä… et ole ainut!

Nyt ei tarvitse hävetä eikä jännittää! Honda, Bike World ja Motojysky järjestävät neljä tapahtuma-iltaa VAIN Teille! Saatte henkilökohtaista opetusta, neuvoja sekä mahdollisuuden testata ajamista valvotusti ja turvallisesti! Päivä on kokemattomille, naisille, miehille, vähän ajaneille, ajotaidot ruostuttaneille tai täysin ensikertalaisille! Vinkkejä ajamiseen, pyörän valintaan sekä neuvoja miten edetä omalla moottoripyöräilijän polulla! Prätkäily on aina kivempaa kaverin kanssa, joten kuvaukseen sopiva kaveri mukaan ja yhdessä ilmoittautumaan uusien motoristien rekrytointi-iltoihin Riihimäelle!

Tapahtuma-ajat:
ti 7.5. klo 17-20
ti 14.5. klo 17-20
ti 21.5. klo 17-20
ti 28.5. klo 17-20

Tilaisuus on ilmoittautuneille maksuton ja mukaan pääsee 25 ensin ilmoittautunutta per ilta. Paikalla on opettajien lisäksi kalustona uudet Hondat sekä tarvittavat ajovarusteet. Omatkin varusteet voi toki ottaa mukaan. Ilmoittautuminen tapahtuu Motojyskyn uusilla nettisivuilla, osoitteessa:
Motojysky/ilmoittautuminen

Paikka:
Riihimäen Ajoharjoittelukeskus Oy
Hirvijärventie 37, 11710 Riihimäki

Ajettavana olevat Honda-moottoripyörät:
Honda Monkey 125
Honda CB125R
Honda CB500F
Honda Rebel 500

Uusin numero