Uusi Racing Battlax V01 -slick

Bridgestone on tuonut markkinoille Racing Battlax V01 -slick-renkaan, joka on suunniteltu aloittelijoiden ja hieman kokeneempien kuljettajien käyttöön ratamoottoripyöräkisoissa. Battlax V01 -renkaissa on käytetty Bridgestonen uusinta MotoGP-seosta ja viimeisimpiä kulutuspinnan valmistustekniikoita, minkä ansiosta kuljettajat voivat nauttia itseluottamusta lisäävistä ominaisuuksista: renkaat ovat nopeita käsitellä, ylivoimaisen suorituskykyisiä kaarteissa ja reagoivat tehokkaasti lämmitykseen.

Bridgestone on kehittänyt uusia seoksia Racing Battlax V01 -rengasta varten optimaalisen pidon tuottamiseksi valitulla lämpötila-alueella. V01-eturenkaassa on Mono-Spiral Belt –vyörakenne ja yksinkertainen kulutuspinnan säteen muoto, joka tuottaa erinomaisen vakauden kaltevassa kulmassa. Takarenkaassa puolestaan pienempi ja kaksinkertainen kulutuspinnan säteen muoto parantaa pitoa ja lisää ajon pehmeyttä.

Aiempaan Battlax R01/R02 -yhdistelmämalliin verrattuna V01-renkaan rakenne on jäykempi ja tuntuma alustaan parempi, mikä parantaa sivuttaispitoa kaarteissa. Yhtiön omissa testeissä renkaan käsittelyominaisuudet, vakaus kaarteissa, tärinäominaisuudet ja reagointi lämmitykseen olivat aiempaa parempia, mikä näkyy myös merkittävästi nopeampina huippu- ja keskikierrosaikoina.

MotoGP-luokan ainoana rengastoimittajana Bridgestone tekee yhteistyötä maailman parhaiden kuljettajien, tallien ja suunnittelijoiden kanssa. Renkaista kertynyt valtava tietämys ja kokemukset MotoGP-kisojen vaihtelevista olosuhteista ja lämpötiloista ovat auttaneet Bridgestonea kehittämään edistyksellisiä kilparengastekniikoita, joita on hyödynnetty kilpa- ja matkapyöriin suunnitellun Battlax-malliston premium-luokan renkaissa.

Vuosi 2012 oli Bridgestonen 11. vuosi MotoGP-luokassa ja 4. vuosi luokan virallisena rengastoimittajana. Vuoden aikana saavutettiin myös seuraava tärkeä merkkipylväs: Bridgestone-renkailla saavutettiin sadas MotoGP-voitto 16. syyskuuta San Marinon Moto Grand Prix -kilpailussa Italiassa.

Racing Battlax V01 -slick-rengas on saatavilla kokoluokassa 120/600 R17 V01F S0F TL eturenkaiden osalta ja kokoluokassa 190/650 R17 V01R pehmeänä tai keskikovana takarenkaiden osalta.

Uusin numero