Uusi kotimainen pyörien customointiin keskittyvä yritys – Supermod.fi

Supermod.fi on viiden oman alansa ekspertin muodostama verkosto, jossa osaaminen ja luotettavat alihankkijat on koottu yhteen. Kymmenien vuosien kokemus moottoripyörien ja autojen suunnittelusta, varustelusta, rakentelusta, kirjoittamisesta ja valokuvaamisesta on nyt vaativien asiakkaiden käytössä.

Projektit tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti yhdessä sovitun projektisuunnitelman mukaan. Supermod voi etsiä aihioita tai modifioida asiakkaan olemassa olevasta kulkupelistä toiveiden mukaisen. Supermodin kautta saa myös valmiiksi rakennettuja, maailmalla kovassa nousussa olevia Cafe Racer-henkisiä moottoripyöriä.

Supermodaajat ovat Samuli Salokangas, Jani Mikkonen, Henri Kemppinen, Juha-Matti Mölsä, Jircka Björckbom sekä kulloiseenkin projektiin erikseen etsittävät henkilöt ja yritykset.

Supermodin ensimmäinen projekti tehtiin tv-kokki Tomi Björckille. Viime talvena mies totesi haluavansa aloittaa moottoripyöräilyn. Korttia ei ollut, eikä pyörääkään. Makumatkoillaan hän oli nähnyt Balilla surffareiden lautojensa kuljetukseen käyttämiä prätkiä ja halusi samanlaisen. Aihioksi ostettiin upouusi Honda CB1100F 2013, joka tarjosi hyvän ja luotettavan lähtökohdan ja perusmoottoripyörän ulkonäön. Muutamassa kuukaudessa se rakennettiin Tomille esitetyn suunnitelman mukaiseen kuosiin. Mukana olivat projektijohto Samuli Salokangas, päärakentaja Jani Mikkonen, Graafikko Henri Kemppinen, verhoilija TiCaBo, Custompaint.fi sekä valokuvaaja Juha-Matti Mölsä.

Tomin Honda esitellään Biken numerossa 8.14, joka ilmestyy 23.7.

Uusin numero