Uusi käytettyjen ajoneuvojen myyntikanava avattu

Palvelussa on vain alaan liittyviä ajoneuvoja, joten palvelu on kuluttajalle helppokäyttöinen ja nopea. Koska palvelussa on mukana vain yhdistyksen jäsenyrityksiä on palvelun neljä peruspilaria, joita myös markkinoinnissa käytetään helppo havaita; Luotettavuus – vain virallisia kauppiaita, ei yksityisiä myyjiä. Takuu – aina vähintään kuluttajasuojalain mukainen. Rahoitus aina – helposti ja edullisesti, paperit kerralla kuntoon sekä Kotimainen – vaihtoajoneuvo käy aina.

– Henkilökohtainen mielipiteeni on, että yhdistyksen on mukauduttava ympäröivään markkinatilanteeseen ja otettava isompi rooli auttaakseen niin alan kauppiaita kuin kuluttajiakin harrastuksensa parissa. Tämä uusi palvelu osoittaa nyt konkreettisesti sen, että moottoripyöräalan yritykset haluavat yhdessä kehittää alaa ja tuoda markkinoille sellaisia palveluita jotka tukevat tätä kehitystä ja madaltavat kynnystä kuluttajille aloittaa tämä hieno harrastus, kertoi MP-Kauppiaat ry:n puheenjohtaja Niko Kantola.

Palvelussa on mukana aluksi noin 30 alan yritystä ja yritysten määrä tulee kasvamaan kevään myötä tasaisesti. Alan isoimpien toimijoiden mukana olo takaa kuluttajalle todella laajan valikoiman. Palvelu löytyy osoitteesta mp-kauppa.fi

MP-Kauppiaat ry on suomalaisten moottoripyöräkauppiaiden ja sidosryhmien yhdistys, jonka tehtävänä on kehittää ja edistää sekä tukea moottoripyöräalalla toimivien yritysten kaupallisia ja yleisiä etuja sekä edellytyksiä. Tehtävänä on myös edistää moottoripyöräilyn kasvua ja suosiota Suomessa. Yhdistys on perustettu vuonna 1995.
 

Uusin numero