Uusi digitaalinen palvelu tarjoaa inspiraatiota kesäreissuille

TomTom Road Trips -palvelulla matkojen suunnitteluun voi hakea inspiraatiota yli 90 reitin valikoimasta. Vaihtoehtoja löytyy useilta eri mantereilta, kuten Italian tyrmäävä Amalfin rannikko, Australian upea Great Ocean Road, Etelä-Afrikan kuvankaunis Chapman’s Peak tai Yhdysvaltojen legendaarinen Route 66.

”TomTomin navigaattoreita käytetään vapaa-ajanmatkoilla ympäri maailmaa, ja uuden palvelumme avulla kesän parhaat reitit löytyvät entistäkin helpommin. TomTom Road Trips tarjoaa ideoita ja tukea matkojen suunnitteluun niin autoilijoille kuin moottoripyöräilijöille”, sanoo TomTomin perustaja ja kuluttajatuotteista vastaava toimitusjohtaja Corinne Vigreux.

TomTom Road Trips toimii saumattomasti MyDrive-palvelun kanssa. Käyttäjä vain valitsee reitin, lisää pysähdyspaikat ja kiinnostavimmat kohteet sekä tienpätkät. Tämän jälkeen suunniteltu reitti voidaan synkronoida ja viedä TomTom-navigointilaitteeseen.

TomTom Road Trips on saatavilla tästä päivästä lähtien osoitteesta roadtrips.tomtom.com.

TomTom MyDrive -sovellus on ladattavissa App Storesta ja Google Play Storesta. Lista kaikista MyDriven kanssa yhteensopivista tuotteista löytyy osoitteesta: http://uk.support.tomtom.com/app/answers/detail/a_id/19639
 

Uusin numero