Uusi Clinica Mobile lisää turvallisuutta MotoGP-sarjassa

Ensimmäisen kerran Clinica Mobile oli käytössä vuonna 1977. Sen jälkeen siitä on kehitetty parempia versioita lääketieteen kehittyessä. Nyt uudessa liikkuvassa sairaalassa on enemmän tilaa ja viimeisimmät lääketieteen laitteet tarjoten ajajille parempaa hoitoa.

Uusi liikkuva sairaala tekee kiinteää yhteistyötä GP-sarjan lääkintäjohdon kanssa. Uudessa klinikassa on tilaa 210 neliömetriä ja tiloja on kahdessa kerroksessa

Clinica Mobilen henkilökunnassa on 25 ammattilaista, jotka työskentelevät eri vuoroissa jokaisessa MotoGP-osakilpailussa. Aina on paikalla kuusi fysioterapeuttia, yksi lääkäri, kaksi kirurgia ja yksi röntgenhoitaja.

Carmelo Ezpeleta, GP-organisaattori Dornan pääjohtaja.

”Kun tulimme MotoGP-sarjaan vuonna 1992, ensimmäinen asia, jota halusimme parantaa, oli turvallisuus. Clinica Mobile on ollut yksi tärkeä osa parantaessamme GP-sarjan turvallisuutta viime vuosina. Nämä uudet tilat huippulaitteineen varmistavat huipputasoisen huolenpidon kuljettajille ja varikolla työskenteleville henkilöille GP-viikonloppuisin”.

MotoGP-luokan hallitseva maailmanmestari Marc Marquezilla on myös omakohtaisesta kokemusta saamastaan avusta Clinica Mobilessa.

”Clinica Mobile lisää turvallisuuttamme. Jokaiselle ajajalle on hyvin tärkeää sen olemassaolo. Clina Mobile on meidän ”suojelusenkelimme”, Marquez sanoo.

 

Uusin numero