Uudet osat saivat Jorge Lorenzon innostumaan: ”Voin olla lähellä Hondaa Jerezissä”

Lorenzolla on ollut valtavia vaikeuksia Desmosedicin kanssa alkukaudesta, hänellä on kolmesta alkukauden kisasta kasassa ainoastaan kuusi pistettä.

Jereziin Ducati toi kuitenkin paljon uutta kuten uuden parannellun penkin. Andrea Dovizioso ei uusia osia kokeillut, mutta Lorenzo kokeili.

”Uudet osat saivat pyörää ainakin jonkin verran enemmän siihen suuntaan, mitä minä haluan. Ne toimivat perjantaina oikein hyvin, pyörä oli sulavampi ajaa, samoin kaasu tuntui herkemmältä. Nyt pystyn ajamaan paremmin mutkat sekä myös kiihdyttämään paremmin”, Lorenzo sanoi.

”Tämä on juuri sitä, mitä pyörältä haluan. Perjantain jälkeen olin heti paljon paremmalla fiiliksellä kuin tähän asti. Tuntuu erittäin hyvältä, että Ducati on tehnyt asioita, jotka tekevät minun ajamisestani ja olostani helpompaa. Itseluottamukseni on taas palaamassa ja olen oikein positiivisella mielellä”, Lorenzo sanoi.

”Jos saamme tänään säädöt sellaiseen kuntoon, että pyörä kääntyy vähän paremmin mutkien lopussa kiihdytykseen asti, voimme olla yllättävänkin lähellä Hondaa täällä.”
 

Uusin numero