Uuden prätkän ostajalle kolme hotelliyötä kaupan päälle

Euro Motor Center, Jokiniemi Motors ja Biketeam tarjoavat uuden moottoripyörän ostajalle kolme hotelliyötä Lapland Hotels -kohteissa ilman lisäveloitusta.

Uuden moottoripyörän hankinta voi nyt olla entistä enemmän perhettä yhdistävä harrastus. Oulun Euro Motor Center, Seinäjoen Jokiniemi Motor sekä Vantaalla, Raisiossa ja Tampereella toimiva Biketeam nimittäin tarjoavat uuden moottoripyörän ostajalle lisäetuna kolme hotelliyötä kahden hengen huoneessa Lapland Hotels -ketjun hotelleissa. Hotelliyöpymiset tulee käyttää vuoden 2020 loppuun mennessä eikä ehtona ole että paikalle pitäisi mennä moottoripyörällä. Lahjakortin kolmen hotelliyön edun voi käyttää kerralla tai erikseen.

Lapland Hotels -ketjun hotelleja on nimestä poiketen muuallakin kuin lapissa: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa. Ketjun hotellit tunnetaan jo ennestään motoristiystävällisinä kohteina.

Kampanja koskee 1.6. – 4.7.2020 välillä mainituista liikkeistä hankittuja moottoripyöriä, myös kevytmoottoripyöriä. Euro Motor Centerin merkkiedustuksia ovat BMW, Harley-Davidson, Honda, Kawasaki ja Suzuki. Jokiniemen edustuksina puolestaan Kawasaki, Suzuki sekä Yamaha. Biketeam edustaa kaikissa kolmessa liikkeessä BMW:tä, Kawasakia ja Triumphia.

https://www.euromotorcenter.fi/kesakampanja/

Lisätietoa Lapland Hotels -kohteista: Lapland Hotels

Uusin numero