Unohtakaa Lorenzo, Rossi ja Marquez – linnunluinen Pedrosa korjaa MotoGP-potin!

LCR-tiimissä jatkava Crutchlow on vahvasti sitä mieltä, että kuninkuusluokan mestaruus ei enää karta Hondan tehdastallissa jo kaudesta 2006 lähtien ajanutta Dani Pedrosaa.

Kokemus, silmiä hivelevän hieno ajotyyli ja ennen kaikkea koko. Siinä ne Crutchlowin argumentit, joiden mukaan vain 158-senttinen ja 51-kiloinen espanjalainen korjaa koko MotoGP-potin tallikaverinsa Marquezin ja Yamaha-duon Lorenzo-Rossi nenän edestä.

MotoGP-luokan rengastoimittaja vaihtuu alkavalla kaudella Bridgestonesta Micheliniin. Ranskalaisvalmistajan takarengas on tarjonnut jo lukuisissa testeissä mahtavan pidon, mutta ongelmallinen eturengas on suistanut kuljettajia tuon tuostakin nutulleen.

– Dani on suosikki juuri tämän ja hänen keveytensä sekä ajotyylinsä vuoksi. Danin ei tarvitse rasittaa eturengasta jarrutuksissa niin paljon kuin muiden, Crutchlow perustelee näkemystään – täysin aiheellisesti.

Pedrosa paineli Michelinin renkailla varsin vakuuttavia kierrosaikoja viime kauden päättäneellä Valencian testijaksolla marraskuussa.

– Valencia osoitti, että Bridgestonen vaihtuminen Micheliniin ei maksa hänelle niin paljon kuin muille. Minä löisin roponi likoon Danin mestaruuden puolesta. Hän on ensi kaudella se mies, jonka muiden mestaruutta mielivien on voitettava, linjaa Crutchlow.

MotoGP-luokassa on testikielto päällä. Ensimmäinen testijakso ajetaan kuukauden kuluttua Malesian Sepangissa, joka saa sen jälkeen uuden päällysteen.

Uusin numero