Unelmaloma Harrikan piikkiin

”Fiilis on ihan mahtava. Tällaiselle reissulle pääseminen jo yksin on jokaisen moottoripyöräilijän unelma, mutta se, että voin jakaa tämän kokemuksen hyvän kaverini kanssa, on uskomatonta”, Lähde iloitsee. Kaksikko lähtee matkalleen ensi vuonna.  Kohde oli Lähteen mukaan itsestään selvä: ”Yhdysvallat on Harrikan koti, joten se oli luonnollinen valinta. Haluamme seikkailla rannikolta rannikolle aitoon ”road movie” -tyyliin!” Voittajakaksikon matkaa voi seurata muun muassa Harley-Davidson Suomen sosiaalisen median kanavissa.

Koeajosta avaimet käteen unelmien matkalle

”Kolmatta vuotta järjestetty Discover More on ollut äärimmäisen suosittu ja on innoittanut tuhansia pukemaan sanoiksi, mitä heidän moottoripyöräily ja Harley-Davidson heille merkitsevät”, Harley-Davidsonin Pohjoismaiden markkinointipäällikkö Steven Fröhlich kertoo.

”Etsimme hakemuksista sellaista, josta huokuu Harrikka-henki; vapaudenkaipuu, hyvät kaverit sekä uudet kokemukset ja ihmiset. Tommin hakemus oli napakymppi! Moottoripyörämatkailu sujuu kaikista mukavimmin touring-pyörän selässä, ja odotamme innolla, että Tommi ja Petri jakavat unohtumattomat kokemuksensa meidän kanssa.”

Voittaakseen unelmien matkan missä päin maailmaa tahansa sekä haluamansa Harley-Davidsonin touring-moottoripyörät, 5 000 € käyttörahaa ja kaikki tarvikkeet osallistujien tuli koeajaa mikä tahansa touring-malli valtuutetulla Harley-Davidson-jälleenmyyjällä. Lähde valittiin voittajaksi tänä vuonna satojen Pohjoismaista tulleiden hakemuksen joukosta.