Tuunaa mopo -kilpailu alkaa

3.4.2009 käynnistyvän, nuorille suunnatun Tuunaa mopo -kilpailun tarkoituksena on keskittää nuorten moponviritysinto menopelin ulkonäöllisiin seikkoihin ja liikenneturvallisuuteen teknisen virittämisen sijasta.

13-19-vuotiaille nuorille tarkoitetussa kilpailussa etsitään tyylikkäintä, virittämätöntä mopoa. Kilpailuun osallistutaan valokuvalla sekä lyhyellä kuvauksella tuunatusta moposta. Kuvia voi liittää mukaan enintään kolme.

Kilpailulomake on Nuorten Akatemian sivuilla osoitteessa www.homma.fi/tuunaamopo, jonne myös kilpailutyöt tulevat näkyville.

Mopoa saa tuunata omien mieltymystensä mukaan, mutta tuunaus ei saa heikentää mopon liikenneturvallisuutta. Mopo ei missään tapauksessa saa olla viritetty. Tarkempia ohjeita saa kilpailusivustolta.

Kilpailu päättyy 12.6.2009 ja voittajat julkistetaan juhannuksen jälkeen. Palkintoina on mopoiluvarusteita. Voittanut mopo tarkistetaan teknisiltä ominaisuuksiltaan ennen palkinnon luovuttamista.

Nuorten Akatemian kanssa yhteistyössä toteutettu kilpailu on osa AKEn laajempaa, mopoilun turvallisuuteen ja loppuvuodeksi suunniteltuun mopokorttiuudistukseen keskittyvää liikenneturvallisuustyötä.
Lisätietoja mopoista, virittämisestä ja mopokortista www.ake.fi/mopo.

Uusin numero