Tuuli tähyää loukkaantumisesta huolimatta heti seuraavien kisojen lähtöviivalle

Niki Tuulen murtunut ranne leikattiin Barcelonassa ja imatralainen tähtää siihen, että yhtään Moto2- tai MotoE-luokan kisaa ei jäisi loukkaantumisen takia väliin.

Avant Ajo MotoE -tallin kuljettaja Niki Tuuli kaatui toisissa harjoituksissa Jerezin MotoE-kisaviikonloppuna. Kohtaloksi koitui harjoitusten puolivälissä radan kuudes kaarre. Perinteisen highsiderin alastulossa Tuuli loukkasi oikean ranteensa ja vasen reisi sai kovan tällin. Tarkemmissa tutkimuksissa ranteessa todettiin murtuma ja sunnuntain kilpailu jäi tietysti harmillisesti väliin.

Massiivisen verenpurkauman johdosta Tuulen vasempaan reiteen muodostui kookas veripahka, mikä jouduttiin operoimaan lauantaina. Oikea ranne leikattiin maanantaina Barcelonassa ja murtuma tuettiin metallilevyllä ja ruuveilla. Leikkaus onnistui hyvin ja Tuuli pääsi kotimatkalle jo keskiviikkona.

Tuulen kilpailukausi jatkuu 29.8. Jerezissä. Silloin on vuorossa  Moto2 EM-sarja ja jos kaikki menee hyvin, niin Imatralaiskuljettaja nähdään siellä lähtöviivalla.

”Kiitos kaikille tsemppiviesteistä, todella hienoa että kannustusta löytyy huonoinakin hetkinä” kiittelee Tuuli.

Uusin numero