Tutut nimet TT-voittoihin keskiviikkona

Ian Hutchinsonin paluu TT-voittajaksi on sujunut väkevissä merkeissä. Mies otti kilpailuviikon kolmannen voittonsa supersport-luokan toisessa kilpailussa kukistamalla toiseksi ajaneen Bruce Ansteyn liki 15 sekunnilla. Tämän vuoden TT:n ensimmäisen palkintopallisijoituksensa ottanut Guy Martin oli kolmas. Hutchinson siirtyi johtoon ensimmäisellä kierroksella Ramseyssä, eikä enää paikkaansa luovuttanyt Bruce Ansteyn painostuksesta huolimatta.
Tuukka Korhonen keskeytti kilpailun kolmen kierroksen jälkeen.

Sivuvaunujen toisessa kilpailussa Ben ja Tom Birchall jtkoivat siitä, mihin ensimmäisessä kilpailussa jäivät. Veljekset siirtyivät johtoon heti startista, Dave Molyneux ja Ben Binns olivat ensimmäisen kierroksen jälkeen 3,4 sekuntia perässä. Kolmantena ajoivat John Holden ja Dan Sayle. Koko kärkikolmikko ajoi erittäin nopeita aikoja ja Birchallin veljekset uudella ennätysajalla. Uuden kierrosennätyksen (116,785) ajoivat Molyneux ja Binns.
Rob Handcock ja Aki Aalto ajoivat yhdeksänneksi.

TT Zero –luokassa John McGuinness rikkoi oman ennätyksensä ajamalla Mugenillaan 119,279 kierroksen. Toiseksi ajoi Bruce Anstey, niinikään Mugenilla. Victory-kaksikko Lee Johnston ja William Dunlopin loukkaannuttua keikkakuskiksi joutunut Guy Martin ylittivät myös 100mph rajan kirkkaasti ollen kolmas ja neljäs.

Mansaaren TT:n viimeiset kilpailut ajetaan huomenna perjantaina, kun vuorossa on Lightweight-luokan kilpailun lisäksi tapahtuman huipennus, Senior TT.