Turussa Mylly Trial & Moottoripyöränäyttely viikonloppuna

Joa Hindren taituroimassa kauppakeskus Myllyn trial-näytöksessä. Kuva: Marko Vihriä

Varsinais-Suomen suurimmassa kauppakeskuksessa, Myllyssä, Raisiossa järjestetään kolmantena keväänä perättäin trial-moottoripyörien ajonäytöstapahtuma 3.-4. maaliskuuta. Samassa yhteydessä toteutetaan myös vuoden 2018 uutuuksia esittelevä moottoripyöränäyttely.

Myllyssä tapahtuu jälleen huikeita ja poikkeavia asioita, kun Turun Seudun Moottoriurheilijat järjestää ”Kauppakeskus Mylly Trial & Moottoripyöränäyttely” -tapahtuman maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Viikonloppu sisältää useita trial- moottoripyörien ja -polkupyörien ajonäytöksiä kauppakeskuksen sisälle Myllyntorille rakennettavalla rata-alueella. Kuljettajina toimivat Suomen parhaimmistoon lukeutuvat Joa Hindren ja Timo Myöhänen sekä kaksi junioria. Mukana on myös espanjalainen fillari-trialin MM-mitalisti Javi Alonso.

Kauppakeskuksen käytäville levittäytyvä moottoripyöränäyttely esittelee mopojen, skoottereiden, kevytmoottoripyörien, moottoripyörien ja mönkijöiden uutuuksia. Nähtävillä on niin offroad- kuin katupuolen kulkuneuvoja, unohtamatta sähkötoimisia polkupyöriä. Mukana on myös moottoripyöräalan ulkopuolisia näytteilleasettajia.

Lisäksi käytäville rakennetaan lapsille sähkömopojen ajorata, jossa perheen pienimmät voivat käydä kokeilemassa sähkökäyttöisellä mopolla ajamista 5 euron hintaan.

– Voimme nyt puhua jo lyhyestä perinteestä tapahtuman suhteen, kun tuomme sen Myllyyn kolmantena keväänä perättäin. Kauppakeskuksen kävijämäärä kasvoi viime vuonna ensimmäisestä järjestämiskerrasta, mikä on hieno osoitus tapahtuman kiinnostavuudesta, Mylly Trialin tuottamisesta vastaava Marko Vihriä kertoo.

– Kasvatamme ja kehitämme tapahtumaa jälleen. Olemme saaneet lisää näytteilleasettajia aiempaan verrattuna, joten vaikuttaa siltä, että olemme oikealla tiellä. Nähtävää ja koettavaa riittää varmasti. Ja onhan kauppakeskukseen todella helppo tulla nauttimaan trial-näytöksistä sekä moottoripyöristä shoppailun ja ruokailun ohessa.

Kauppakeskus Mylly Trial & Moottoripyöränäyttely on avoinna Myllyn aukioloaikojen mukaisesti ja yleisölle maksuton.

Uusin numero