Turun Mattila haastaa Jousen ja Söderbergin

Lauantaina radalla nähdään Suomen ylimmän tason kilpailua, kun MXA-luokan kuljettajat kamppailevat paremmuudesta. Isäntäseuran Jarno Mattila lähtee tavoittelemaan MXA:n voittoa ja vastaansa hän saa muun muassa viime vuoden MX2-luokan SM-nelosen, Helsingin Moottorikerhon Ludde Söderbergin sekä junioriluokan Suomen Cup -voittajan, Hyvinkään Moottorikerhon Atte Jousen.

– Tietenkin erävoittoja lähden ajamaan, kun jo viime viikolla voitin Laitilassa kansallisessa kilpailussa ensimmäisen erän ja olin toisessa kakkonen, Mattila kertoo.

– Toivottavasti huomenna ei olisi kovin mutaista, vaikka kisa ajetaankin saviradalla ja viime päivinä on satanut paljon.

Turun Moottorikerhon värejä MXA-luokassa edustavat Mattilan lisäksi Joni Hynell, Ville-Tapani Hörkkö, Niklas Lehmuskoski, Miro Lehto ja Markus Rosnell. Yhteensä MXA:han on ilmoittautunut 22 kilpailijaa.

MXJ-luokan B-finaali käynnistää lauantain kilpailupäivän Turussa kello 12:00. MX C/A:n ensimmäinen erä ajetaan kello 12:30, MXJ:n 13:00 ja MXA:n 13:30. Kaikilla luokilla on kaksi erillistä kilpailuerää.

Sunnuntaina kilpailuvuorossa ovat MXV-, MXB- ja MX C/B-luokka.

Uusin numero