”Tunteikas paluu dream teamiin” – Marquez saa Haydenin rinnalleen Phillip Islandille

Viime vuonna MotoGP-legendaksi aateloitu Hayden on kilpaillut tällä kaudella Superbike-luokan MM-sarjassa.

Hayden on tosin ehtinyt tehdä jo ennen Australiaa yhden vastaavan tuurauskeikan, kun hän korvasi loukkaantuneena olleen Marc VDS-tiimin Honda-kuljettajan Jack Millerin Aragonin GP:ssä.

– Haluan ensinnäkin toivottaa Danille pikaista toipumista. Olen varma, että hän palaa entistäkin vahvempana, toteaa yhdysvaltalaiskuljettaja Hayden.

Hayden saavutti vuoden 2006 maailmanmestaruuden siis Hondan tehdastiimissä. Mestaruus ratkesi silloin kauden päättäneessä Valencian osakilpailussa, jossa Valentino Rossi joutui taipumaan hopealle.

– Saavutin mestaruuden kymmenen vuotta sitten ja palaan nyt vanhaan ”dream teamiini”. Jo pelkkä ajatuskin kisaviikonvaihteessa Hondan tehdaspyörällä Phillip Islandin radalla nostaa tunteet pintaan. Olen erittäin kiitollinen Hondalle tästä mahdollisuudesta ja luottamuksesta minuun, muotoilee 35-vuotias Hayden.

Marquez, 23, varmisti uransa kolmannen MotoGP-luokan maailmanmestaruuden viime sunnuntaina Motegin Twin Ring-radalla Japanissa.

– On fantastista saapua Phillip Islandille ilman paineita. Rata on yksi suosikeistani Austinin ja Aragonin ohella. Haluan voittaa tällä kaudella vielä niin monta kisaa kuin mahdollista, sillä minun on ajateltava myös valmistajien ja tiimien maailmanmestaruuksia, Marquez muistuttaa.

https://www.youtube.com/watch?v=Jj6E9ch0_70

Uusin numero