Tulossa teemaviikko seikkailupyöräilyn parissa – The World Adventure Week 2021

(kuva: Sebas Romero)

Seitsemän päivää, 1000 kilometriä. Oletko mukana? Ajankohta 5.-11. heinäkuuta 2021.

THE WORLD ADVENTURE WEEK 2021 – HAASTA ITSESI

KTM:n ja RISERin vauhdittama THE WORLD ADVENTURE WEEK on täydellinen tekosyy kerätä kilometrejä moottoripyöräsi mittariin. Tämä on kutsu käyttää enemmän aikaa moottoripyöräilyyn ja kokea ne reitit ja paikat, minne ajamisesta olet toistaiseksi vain haaveillut. Lisäksi haluamme kerätä RISER -reittipalvelusovellukseen mahdollisimman kattavasti elämyksiä tarjoavia ajoreittejä kaikkien seikkailumoottoripyöräilystä innostuneiden iloksi.

THE WORLD ADVENTURE WEEK -viikon aikana RISER -sovelluksessa näkyy erilainen haaste suoritettavaksi jokaisena päivänä ja kaikille 1000 km tai enemmän ajaneille kuljettajille jaetaan henkilökohtaiset palkinnot.

Haasteet ovat avoinna kaikkien merkkien kuljettajille. Tavoitteena on vahvistaa kasvavaa seikkailumoottoripyöräilijöiden yhteisöä ja tuoda yhteen kuljettajia, jotka jakavat saman intohimon. Osallistu lataamalla RISER -sovellus App Storesta tai Google Playsta ja aloita oman reittivalikoimasi luominen jo nyt! 

Lisätietoja THE WORLD ADVENTURE WEEK -haasteviikosta on kaikille uteliaille seikkailijoille tarjolla osoitteessa www.theworldadventureweek.com

Idea suoritettavaksi teemaviikolla:

Uusin numero