Tulossa Honda NT1100 – Hondalta 1100-kuutioinen matkamalli

Honda esittelee 21. lokakuuta uuden mallin, joka kantaa todennäköisesti nimeä NT1100. Valmistajan ”vuotama” teaser-video kertoo jo jotain pyörästä ja sen käyttötarkoituksesta.

”Matkailun uusi aikakausi”. Videon nimi kertoo jo mistä on kysymys. Videolla Hondan uusi malli on kuvattu vuoristoteillä kahden hengen kuormalla. Kyseessä on suurella todennäköisyydellä Hondan tuleva NT1100, jonka tekniikka perustuu Africa Twinin 1100-kuutioiseen kaksisylinteriseen rivimoottoriin. Crossover-tyylinen pyörä on suunniteltu touringiin sekä ominaisuuksiltaan että varustukseltaan. Se täydentää hyvin Hondan nykymallistoa, josta Gold Wingin alapuolelta puuttuu pykälää pienempi, kevyempi ja urheilullisempi malli.

Africa Twinissä moottorista otetaan 75 kilowatin teholukema eli noin 101 hevosvoimaa, eikä ole mitään syytä että viritysastetta matkailupainotteiseen NT1100:een pitäisi muokata. Hondalle tyypilliseen tapaan malli tulee tarjolle sekä kaksoiskytkimellä että perinteisenä versiona. Odotetaan vielä viikko, niin virallinen julkistus tuo mukanaan lisäinformaatiota mallista.

Uusin numero