TSMU:lla hyvä vauhti päällä

– Seura perustettiin yksinkertaisesti palvelemaan harrastajien tarpeita. Jo alkuperäinen idea oli se, että jäseneksi liittyvät harrastajat sijoittavat seuraan jäsenmaksun verran rahaa, jonka kerho palauttaa mahdollisimman suurelta osin takaisin erilaisten tapahtumien muodossa, TSMU:n raisiolainen puheenjohtaja Harri Riitamo selvittää.

– Seuran toiminta on lähtenyt käyntiin huomattavasti ripeämmin ja suuremmalla innostuksella kuin minä ja muut perustajajäsenet uskalsimme odottaa. Jäseniä oli ensimmäisen kuukauden jälkeen jo muutama kymmenen, ja nyt noin puolessa vuodessa meitä on 114.

– Kerhon tarkoituksena on järjestää aktiivisesti toimintaa jäsenilleen, mutta haluamme myös painottaa sitä, että moniin tapahtumiimme ovat tervetulleita myös kerhon ulkopuoliset harrastajat. Eli totta kai toivomme jäseneksi liittymistä, mutta se ei ole ehdotonta järjestämäämme toimintaan osallistumiselle.

Vireää toimintaa

TSMU on myös jäsenenä Raision Moottoriratayhdistys ry:ssä, jonka alaisuudessa Raisioon rakennetaan moottoriurheilukeskusta. Moottoriratayhdistykseen kuuluu muutama alueen moottoripyörä- ja autourheiluseura, jotka ovat kaikki yhdessä rakentamassa valtatie kahdeksan (Raumantie) varteen moottoripyöräilyn ja autourheilun harrastuskeskusta.

– Enduroreitti Raisiossa on jo käytössä, ja motocrossiin liittyen on asetettu päämääräksi, että radalla ajetaan ensimmäisen kerran 1. toukokuuta. Lasten minicrossrata saatiin käyttökuntoon jo kevättalvella.

– Turun Seudun Moottoriurheilijat on täydellä innolla mukana rakentamassa rataa, ja jäsenemme ovat jo osallistuneet talkoisiin sekä työpanoksellaan että rahallisesti.

TSMU:n toimintaan pääsee tutustumaan helposti tulevana lauantaina klo 16-18, kun seuran monipuoliset kerhotilat vihitään käyttöön osoitteessa Salvumiehenkatu 4, Turku. Samalla vietetään avoimien ovien päivää, jolloin kaikilla on mahdollisuus tutustua uuden seuran toimintaan.

TSMU:n jäsenistöllä on käytössään kokous- ja oleskelutilan lisäksi sauna- ja suihkutilat sekä pyörien huolto-, pesu- ja säilytystilat työkaluineen sekä pesuvälineineen.

Lauantaina on myös mahdollista tutustua seuran lasten koeajopyörään sekä -mönkijään. Näytillä on myös jäsenistön ajokalustoa. Lisäksi avajaisissa on hyödynnettävissä moottoripyöräkauppiaiden tuotetarjouksia. Säännöllisempää kerhoiltaa tiloissa vietetään joka maanantai klo 17 alkaen, minkä lisäksi tilat ovat jäsenistön käytössä muutenkin.
 

Uusin numero