Triumph Speed Twin Breitling Limited Edition – Täsmällisesti tässä ajassa

Breitling Top Time Triumph

Syntyi kaksi hienoa huipputuotetta, kun Triumph ja Breitling löivät hynttyyt yhteen.

Sveitsiläinen Léon Breitling aloitti kellojen valmistuksen vuonna 1884. Nykyisin Breitlingin kronometrit luokitellaan luksuskelloiksi. Vain viisi vuotta myöhemmin, vuonna 1889 perustettiin Triumph, ja moottoripyörien valmistuksen brittifirma aloitti 1902. Näin pitkään kesti, että nämä kaksi oman alansa ikonia löysivät toisensa ja suunnittelivat yhdessä kaksi tuotetta, Triumph Speed Twin Breitling Limited Edition -moottoripyörän ja Breitling Triumph Edition -kronometrin. 

Triumph Speed Twin Breitlingin värityksenä on monisävyinen sininen, joka vastaa vuoden 1951 Triumph Thunderbird 6T -väritystä. Kyseinen pyörä nähtiin Marlon Brandon alla Hurjapäät-elokuvassa vuonna 1953. Yksityiskohdat on maalattu käsin. Mittaritaulut on suunniteltu mittatilaustyönä kellosuunnittelun tyyliin. Rei’itetty musta nahkaistuin harmailla tikkauksilla on saanut viimeistelyksi tikatut yksityiskohdat. Myös moottorin poskiin on viimeistelty koneistetut Breitling-logot.

Muutokset eivät rajoitu ulkonäköön. Takapäähän on vaihdettu Öhlins-iskunvaimentimet kiiltävän mustilla jousilla. Pyörässä on tietysti kaikki viimeisimmät, kaudelle 2021 tehdyt Speed Twinin uudistukset: enemmän tehoa, paremmat jarrut sekä uudistettu ulkomuoto. 

Speed Twin Breitling Limited Editionia valmistetaan nimen mukaisesti rajoitettu erä, 270 kappaletta. Jokaisessa pyörässä on ohjaustangon kiinnikkeeseen kaiverrettu numerointi sekä aitoustodistus Triumphin toimitusjohtaja Nick Bloorin sekä Breitlingin toimitusjohtaja Georges Kernin nimikirjoituksilla. Pyörän ostajalle tarjotaan myös mahdollisuus hankkia Breitling Top Time Triumph -kronometri, jossa on vastaava yksilöllinen numerointi. Pohjoismaiden kiintiöstä on vielä yksi kappale vapaana, hinta 22 500 €.

Breitling Triumph Edition -kronometrin on suunniteltu vastaavalla tavalla huomioiden yksityiskohdat ja värimaailmat niin, että ne sopivat yhteen Triumph Speed Twin Breitling Limited Editionin kanssa.

Uusin numero