Triumph Speed Triple 1200 RR Breitling -erikoismalli

Triumph ja kellovalmistaja Breitling ovat synnyttäneet 270 kappaleen eränä valmistettavan Speed Triple 1200 RR -erikoismallin.

Triumph Speed Triple 1200 RR Breitlingin lisäksi esitellään Breitling Chronomat B01 24 Triumph -kello. Titaanista ja 18 karaatin punakullasta valmistettu kello on varustettu antrasiittisella kellotaululla ja ruskealla nahkarannekkeella. Speed Triple -erikoismallien ostajille tarjolla on myös Triumph Owners Exclusive -versio, jonka kellotaulu on hiilikuitua ja hihna alligaattorin nahkaa. Kellon taakse on kaiverrettu ostajan moottoripyörän sarjanumero, joka löytyy pyörän yläkolmiosta.

Teknisiltä tiedoiltaan Breitling vastaa tavallista Speed Triple 1200 RR:ää – kolmisylinterinen rivimoottori tuottaa 180 heppaa, jousitus on Öhlinsin semiaktiivinen ja café racer -tyylin viimeistelee retromoderni puolikate – mutta sen uusi väritys on viimeistelty käsinmaalatuilla yksityiskohdilla, istuin on vaihdettu nahkaiseen, äänenvaimentimet tulevat Akrapovicilta ja pyörään on lisätty reilusti hiilikuitua. Luonnollisesti malli on Breitling-brändätty, kellovalmistajan logot löytyvät mittariston aloitusnäytöstä, tankin päältä ja takavanteen keskiöstä.

Mallin alustava hinta Suomessa on 31 995 euroa.

Uusin numero