Triumph raottaa verhoa tulevan crossipyöränsä edestä

Valmistajan julkaisemat videot tarjoavat vilkaisun Triumphin tulevan crossipyörän suunnitteluun.

Triumph Motorcycles on kertonut lisää tulevan, myöhemmin tänä vuonna lanseerattavan motocross-pyöränsä alustan ja moottorin kehitystyöstä. ”Vision to Reality” -videot tarjoavat vilkaisun kulissien taakse sekä tulevassa crossipyörässä käytettävän alumiinirungon ja moottorin kehitystiimien haastatteluja.

– Moottorilla on oma identiteettinsä, ja mielestäni yksi sen parhaista puolista liittyy tapaan, jolla se on suunniteltu ja kehitetty. Sen ansiosta hyvin monenlaiset kuljettajat voivat ajaa pyörällä. Se on kevyt ja kompakti, ja tehontuotto sopii erinomaisesti kaikenlaisille kuljettajille, kommentoi Triumph-lähettiläs Ricky Carmichael.

Videoilla nähdään Triumph Racingin johtajia, insinöörejä sekä testikuljettajia, jotka ovat olleet mukana uuden motocross-pyörän kehitystyössä, kuten Supercross-ympyröistä tutut Bobby Hewitt, Dave Arnold, Ivan Tedesco, Stephen ’Scuba’ Westfall sekä MX2-luokan tiimissä työskennellyt Vincent Bereni. 

Suunnittelutyön ja sen lähtökohtien kuvaamisen lisäksi videoilla kuullaan myös viittaus Triumphin tuleviin offroad-malleihin. Videosarjalle on luvassa jatkoa 5. syyskuuta, jolloin Ricky Carmichael hyppää sen puikkoihin.

Uusin numero