Travis Pastrana yrittää legendaarista Evel Knievelin triplaa

Pastrana yrittää legendaarista triplaa, autojen yli hyppäämistä, bussien yli hyppäämistä ja myös klassista Caesars Palacen suihkulähdetemppua.

Pastrana tekee temppunsa Indian Scout FTR750 -pyörällä.

”Pyörät, joilla hyppään ovat tosi kevyempiä kuin normaalit, ne on rakennettu juuri tätä varten, lentämään”, Pastrana sanoi.

Ensimmäisessä hypyssä Pastrana yrittää loikata yli 50 lytätyn romuauton, jotka on asetettu rinnakkain. Knievel teki tempun vuonna 1973. Seuraavaksi vuorossa on Knievelin vuoden 1975 bussihyppy; Pastrana tosin yrittää ylittää 16 bussia, kun Knievel ylitti 14.

Kolmantena on vuorossa suihkulähteen ylihyppy, jonka mitta on 42,97 metriä. Juuri tässä tempussa Knievelille kävi pahasti; hän mursi lonkkansa, lantionsa nilkkansa kätensä ja ranteensa, mies oli koomassa 29 päivää. Pastrana ei yritä hypätä pidemmälle, mutta hän ottaa paljon lyhyemmän vauhdin.

34-vuotias Pastrana on legenda, joka on jo voittanut lukemattomia mitaleja X-Gameseista, hän on ajanut myös rallia ja Nascaria.
Katso yllä olevalta videolta Pastranan edellinen hyppy Lasvegasin Caesars Palacen suihkulähteen ylitse – ei näytä kovin hankalalta…

 

Uusin numero