Tracer 7 GT – vieläkin ketterämpi matkasportti

Tracer 7 GT sopii sekä pidemmille matkoille että nurkkapyörittelyyn. Kuva: Yamaha.

Yamaha on esitellyt isomman Tracer 9 GT:n kanssa perusajatuksen jakavan touring-version Tracer 7 -mallista. Tuloksena on saatu erittäin monipuolinen moottoripyörä.

Yamaha laajentaa matkapyörämallistoaan esittelemällä uuden Tracer 7 GT:n, jonka luvataan yhdistävän erinomaiset touringominaisuudet keveyteen ja ketterään ajettavuuteen. Mainioon toisen sukupolven Tracer 7 -malliin perustuvan GT:n tärkeimmät päivitykset ovat tuttuja perusversiosta – Yamahan nykymuotokielen mukaisen ulkonäön ja pienten ergonomiamuutosten lisäksi jousitus on nyt molemmissa päissä säädettävä.

Mallin voimanlähteenä toimii ponteva 689-kuutioinen CP2-moottori. Keveyden ja kaksisylinterisen moottorin tehokkuuden ansiosta Tracer 7 GT:n teho/painosuhteen kerrotaan olevan luokkansa paras.

GT-mallin matkaominaisuuksia parantavat kompaktit ja tukevat 20-litraiset sivulaukut, entistä kätevämmin säädettävä 92 mm korkeampi ja 70 mm leveämpi katelasi sekä yksiosainen comfort-satula, joka tarjoaa parempaa mukavuutta sekä kuljettajalle että matkustajalle. 17-litraisen tankin ja maltillisen kulutuksen ansiosta toimintasäde on vähintäänkin riittävä.

Mallin toimitukset alkavat helmikuussa 2021.

Uusin numero