Tiukkaa taistelua Botnia Ringillä

Lauantaina aika-ajot ja kilpailut ajettiin sateessa, ja ensimmäistä kertaa 600:lla märällä ajanut Felix Nässi ajoi paalulle. Jani Rättö oli aika-ajossa kolmas. Kilpailussa Nässi nousi kärkeen toisella kierroksella ja ajoi selvään voittoon. Superbiken kilpailussa Rätön Yamaha ei ollut aivan parhaissa säädöissä perjantain hurjan kaadon jälkeen, tuloksena oli viides sija. Lähdön voitti sadekelin erikoisosaaja Magnus Collin ja Marko Rättö oli toinen.
 
Sunnuntain kilpailut ajettin aurinkoisessa säässä. Felix Nässi epäonnistui hieman lähdössä ja putosi viidenneksi, kärkeen ampaisi Aki Valkila. Nässi nousi pian kolmanneksi, mutta neljän sekunnin eroa kärkeen hän ei onnistunut kaventamaan. Valkila piti johtopaikan maalin asti, Marko Vuorio oli toinen ja Nässi oli kolmas.
 
Superbiken kilpailussa parhaan lähdön otti Magnus Collin ja Jani Rättö onnistui lähtösuoran kiihdytyksessä nousemaan toiseksi. Kilpailu oli mielenkiintoinen ja jännittävä loppuun asti, kilpailun johtoon  noussut Jan Kopponen kaatui radan ykkösmutkassa. Rätön sijoitus vaihteli kilpailun kuluessa toisen ja neljännen sijan välillä. Kilpailun loppupuolella hän onnistui ohittamaan Magnus Collinin ja nousi toiseksi. Voittoon kilpailussa ajoi Toni Torpakko.

Uusin numero