Timo Lahti sivussa Speedwayn Timattiliigasta loukkaantumisen takia

Lahti ajoi kilpailusta pistettä vaille maksimit, mutta hyvästä tuloksesta huolimatta kilpailusta tuli miehen loppukauden osalta kohtalokas. Lahti voitti kolmannen eränsä selkeästi, mutta väänsi vasemman jalkansa erän aikana.

– Kolmannessa erässä kurvin sisäänmenossa oli ura, johon vasen jalkani tökkäsi ja polvi vääntyi, Lahti kertaa.

– Tunsin selvän pamahduksen ja tiesin heti, että nyt kävi jotain. Ajoin kisan loppuun ja vielä lauantaina Puolan playoffeissa, ennen kuin pääsin maanantaina Suomessa polvispesialisti Eero Hyvärisen pakeille. Tutkimuksissa löydettiin eturistisiteen repeämä, joka pitäisi parantua ilman leikkausta. Ajoin vielä torstaina Allsvenskanin finaalissa, mutta sen jälkeen polvi on ollut niin kipeä, ettei ole muuta vaihtoehtoa kuin jättää Timanttiliiga väliin, vaikka se turhauttavalle tuntuukin. Ensikautta ei kuitenkaan kannata riskeerata, sillä jos eturistiside repeää kokonaan, niin edessä on operaatio ja 6-8 kuukauden kuntoutus.

Ruotsin Allsvenskanissa Lahden joukkue Griparna ajaa finaalin toisen osaottelun tulevana torstaina. Elitserienissä Lahden edustama Lejonen ei selvinnyt playoffeihin. Puolan Nice-liigassa Lahden joukkue Daugavpils ajoi pronssille.

– Kausi on ollut ihan ok eri maiden liigoissa. Elitserienissä ajoin ensimmäisen kauden Lejonenissa ja kotirata oli oikeastaan joka kisassa erilainen, eikä siten mikään kotirata. Puolassa olen ajanut hyvän vuoden ja sopimusneuvotteluihin on hyvät lähtökohdat, vaikka kausi tähän nyt päättyisikin. En ole vielä heittänyt kirvestä kaivoon, jos polvi kuntoutuu ja pääsisin ajamaan vielä jonkun kisan tällä kaudella, Lahti päättää.

Uusin numero