Tilaisuus moottoripyöriä rakastavalle – Honda-tuotepäällikön paikka avoinna

Oy Brandt Ab hakee Honda-tuotepäällikköä. Hakuaika 31.1.2023 asti.

Tuotepäällikön tehtävänä on toimia Honda-moottoripyörien ja mönkijöiden vastuuhenkilönä Suomessa. Valittavan henkilön tulee olla markkinan ja kilpailukentän ekspertti, tuntea kuluttajien tarpeet ja vastata tilaus-toimitusketjun toiminnasta ja varastonhallinnasta. Sen lisäksi tehtäviin kuuluu suunnitella ja tuottaa markkinointia, kuten tuotelanseeraukset, tapahtumat ja mainonta, yhdessä markkinointikoordinaattorin sekä mainostoimiston kanssa. Tuotepäällikkö toimii myös tiimivetäjänä kahdelle myyjälle ja yhdelle assistentille. 

Koska tehtävä on intohimobisneksen parissa, edellytetään aitoa kiinnostusta edustamiasi tuotteita kohtaan. Sesonkiluonteisuus vaatii myös tehokkaita työskentelytaitoja paineen alla. Valittavalta henkilöltä toivotaan mm. kokemusta B2B myyntityöstä, soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta, ja kykyä ymmärtää asiakkaiden liiketoimintaprosesseja ja taloudellista toimintaympäristöä.  Toimipaikka sijaitsee Vantaan Tuupakassa.

Lisätietoja:

Vuonna 1905 perustettu Otto Brandt -konserni on suomalainen perheyritys, joka toimii jo viidennessä sukupolvessa. Liiketoiminta koostuu kokonaisvaltaisesti laadukkaiden vapaa-ajan tuotteiden myynnistä ja palveluista, sekä venevalmistuksesta. Maahantuonnin edustamia maailmanluokan tuotemerkkejä ovat muun muassa Coopop, Honda, Faster, Ligier, Microcar, Niu, Segway Powersports, Silver, TG Boats, Terhi, Torqeedo ja Zero Motorcycles. Lisäksi konserniin kuuluu konekaupan Suomen johtava vähittäiskauppaketju, Bike & Boat World. Teknisen kaupan ohella konserni on Pohjois-Euroopan suurin venevalmistaja yli 7000 kpl vuosivolyymillä. Konsernin liikevaihto on noin 90 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskentelee jo yli 200 henkilöä.

Uusin numero