Tilaa Bike – saat tilaajalahjaksi lipun Myötätuulirockiin!

Bike rocks!

Tilaamalla nyt Bike-lehden, saat kaupanpäälle lipun Myötätuulirockiin 12.-13.6.2009. MTR:n lavalle kipuaa kahden päivän aikana Suomen huippubändit ja -artistit. Ikärajattoman festarin tapahtumapaikkana on Vantaan Hakunilan urheilupuisto.

30-35 euron arvoisia lippuja on rajoitettu erä, joten toimi nopeasti! Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn valinnaisena päivänä. Lipun saamisen edellytyksenä on, että lehti on tilattu 14.5. mennessä ja tilausjakso on maksettu 29.5. mennessä.

Tilausjakso alkaa Biken numerosta 6/2009, joka ilmestyy 27.5.09. Seuraavassa Bikessä mm. jättimäinen kymmenen sporttipyörän vertailutesti Espanjassa, mukana sekä 600- että 1000-kuutioiset ärräpyörät, koeajossa sävähdyttävä uutuus Aprilia RSV4, kauden mielenkiintoisimpia kevareita, tekniikkavertailussa madallussarjat, testissä ratapäivärenkaat ja paljon paljon muuta.

Tilaa Bike-lehti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen nina.monkkonen@bike.fi, nettisivuiltamme alla olevasta linkistä tai lähettämällä tekstiviesti BIKEKESTO tai BIKEVUOSI, Etunimi Sukunimi, Lähiosoite, Postiosoite numeroon 0407332515. (Viesti maksaa normaalin tekstiviestin hinnan.) HUOM! Ilmoita tilauksen yhteydessä koodi ”ROCK”, tilaatko lehden kesto- vai vuositilauksena ja jos kyseessä on lahjatilaus, lehden saajan yhteystiedot.

Biken kestotilaus 59 €/vuosi (10 numeroa) on edullisin tapa tilata lehti. Tilaus on voimassa automaattisesti, kunnes asiakas toisin ilmoittaa.

Määräaikainen vuositilaus maksaa 69 €/10 numeroa.

Tilaa Bike-lehti itsellesi tai lahjaksi 14.5. mennessä ja festaa kesä käyntiin! Lisätietoja Myötätuulirockista osoitteesta: www.mtr.fi

Uusin numero