Tiimipomo Kalliolla on lupa odottaa Tuulelta ja Lahdelta kovaa kyytiä Assenissa

Tuuli tuikkasi kaksi viidettä sijaa Espanjan Aragonissa käynnistyneessä sarjassa. Lahti puolestaan kuittasi tililleen sijat 12 ja 20.

Kallio osasi odottaa kärkikuljettajien kovaa kyytiä Aragonin radalla ja toteaa kierrosaikojen tulleen pienenä yllätyksenä.

– Olimme täällä jo aiemmin testaamassa Nikin ja Eemelin kanssa ja testit menivät todella hyvin. Odotukset olivat ilman muuta korkealla ja Niki ajoikin hyvät kisat molempina päivinä. Valitettavasti podiumi jäi kuitenkin tällä kertaa saavuttamatta ja nyt täytyy vaan miettiä, millä päästään vielä parempiin tuloksiin ensi viikonloppuna Assenissa.

– Eemelillä oli vaikea viikonloppu eikä testeissä löytynyttä tuntumaa oikein löydetty. Sunnuntain kisassa kuitenkin nähtiin jo parempaa Eemeliä ja nousujohteinen kisa toi miehelle pisteitäkin. Eemelin kohdalla on mahdollisuudet paljon parempaankin, kun vaan asiat loksahtavat kohdilleen, vahvistaa Kallio.

Tuuli ajaa voitoista

Tuuli lähtee Asseniin EM-sarjan neljänneksi korkeimmat pisteet plakkarissaan.

– Hyvä viikonloppu kaiken kaikkiaan, ei yhtään kaatumisia tai mitään tyhmiä virheitä. Vaikka taso on tänä vuonna tosi kova, niin onnistuin silti ajamaan molemmissa kisoissa kolmanneksi nopeimmat kierrosajat. Tästä on hyvä jatkaa Assenissa, ja uskon että pienillä parannuksilla voin ajaa voitoista!, kertoo Tuuli.

Lahti ajoi nousujohteisen viikonvaihteen Aragonissa. Matkaan tosin mahtui yksi kovempi kaatuminen ensimmäisissä harjoituksissa, mikä heijastui aika-ajoon.

Lahti päätyi aika-ajossa 18:nneksi ja Tuuli kuudenneksi.

– Viikonlopun aloitus oli vaikea, tuli tehtyä muutamia tyhmiä virheitä, mutta onneksi sunnuntain kisassa onnistuin kasaamaan ajatukset ihan eri tavalla ja tein monia hyvä ohituksia. Harmittaa tietysti että tätä ei tapahtunut jo lauantain kisassa, mutta tämä oli kuitenkin mieluisa päätös muuten hankalalle kauden avaukselle, Lahti kertaa Aragonin tapahtumia.

Uusin numero