Tie vie MP-messuilla uusiin paikkoihin

Suomessa on 250 000 moottoripyörää, jotka liikkuvat aivan liian vähän. Tätä mieltä ollaan MP-messuilla ja siksi sinne rakennetaan uusi Tie vie -makailualue kertomaan Suomen hienoista motoristeille sopivista matkailukohteista ja -palveluista.

Alueella esitellään lähellä olevia kohteita, sellaisia joissa voi pistäytyä vaikka iltaisin tai viikonloppuna. Moottoripyöräily ei ole vain pitkien matkojen ajoa ja kilometrien kalastusta vaan myös rentoa suuntaamista lähikohteille.

Matkailualueella esitellään MP-kahviloita, kokoontumisajoja ja reittejä, mutta myös motoristeille sopivia hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja, laiva- ja lauttareittejä sekä pienempiä MP-kerhoja.  Alue sopii myös erilaisten moottoripyöräkoulutusten esittelyyn.

Yrityksille on tehty hyvin edullinen ja helppo tapa osallistua MP-messuille Tie vie -alueella, joten osallistuminen on mahdollista myös pienille kerhoille ja tapahtumajärjestäjille. Tavoitteena on koota suomalaiselle motoristille tarjottavat matkailupalvelut samalle alueelle messuilla  ja tuoda näin uudenlaista, kiinnostavaa sisältöä MP-messuille.

MP Moottoripyöränäyttely järjestetään 31.1.-2.2.2014 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uusin numero