Tiaisella teknisiä ongelmia Ossissa

Kovatasoinen kilpailu houkutteli useita MM-sarjan kuljettajia samalle viivalle. Santtu Tiainen avasi kilpailun hyvällä 19. sijan karsintatuloksella, mutta ensimmäisen erän tekninen ongelma keskeytti kisan ennenaikaisesti.

– Ajo alkaa löytyä ja hyvältä tuntuu. Karsinnassa oli radalla tungosta ja tulos nyt oli ihan ok. Harmi etten saanut eriä ajettua, kommentoi Tiainen.

Tiainen oli pakotettu keskeyttämään teknisen ongelman vuoksi ensimmäisessä erässä 25 minuutin jälkeen.

Tiaisen australialainen tiimikaveri Dean Ferris toipuu vasemman kyynärpään leikkauksestaan ja hänen tavoitteenaan on päästä mukaan MM-sarjan alkukauteen

Pyrhönen kymmenes

Ossissa ajettiin suurien korkeuserojen muokkaamalla hiekkaradalla. Hollannin sarjan osakilpailun voitti Evgeny Bobryshev ennen Kevin Strijbosia ja Ken de Dyckeria. Antti Pyrhönen sijoittu parhaana suomalaisena kymmenneksi. Ludde Söderberg oli 18:s ja Marko Kovalainen 27:s.

ICE1RACING-kuljettajien on määrä osallistua vielä kahteen Hollannin sarjan kilpailuun ennen MM-kauden alkua. Ne ajetaan 18.3. Heerdenissa ja 25.3. Millin radalla.