Tiainen taistelemaan Hyvinkäälle polvikierukan repeämästä huolimatta

24MX Honda Racing-tiimin riveissä kilpaileva Tiainen, 21, joutui keskeyttämään viime sunnuntaina Kegumsissa ajetun Latvian MM-osakilpailun jälkimmäisen erän loukattuaan jo aiemminkin kipeää saaneen vasemman polvensa.

Polvessa todettiin Latviassa otetuissa röntgenkuvissa sisäinen veranvuoto, mutta ikävä kyllä vamma osoittautui pahemmaksi magneettikuvauksissa Suomessa.

– Kierukka on revennyt polvesta ja se on tosi kipeä, kertoo Tiainen.

– Ei tämä ole tietenkään mikään ihannetilanne lähteä Hyvinkäälle, mutta katsotaan nyt. Tarkoitus on ainakin yrittää ajaa vaikka sitten hammasta purren. Edessä on selviytymistaistelu , luonnehti Tiainen.

Lettani pestasi Gercarin
keikkakuljettajaksi Suomeen

Steven Lettanin omistama ja manageroima 24MX Honda Racing vahvisti tänään, että MX3-luokan MM-sarjaa johtava slovenialainen Glemen Gercar liittyy keikkaluonteisesti tiimin riveihin Hyvinkäällä.

Gercar kilpailee MX1-luokassa.

– Tavoitteeni kaudella 2013 ovat selvät. Haluan voittaa MX3-luokan maailmanmestaruuden ja haluan pistää jalkani MX1-luokan oven rakoon ensi vuodeksi. Haluan myös kiittää tästä saamastani mahdollisuudesta tiimiäni Ufo MX Racingia ja Stevenia (Lettani).

– Tiedän, että taso on erittäin kova, mutta saan nyt tilaisuuden nähdä, missä itse olen siihen nähden. Olen varma, että tästä tulee todella mielenkiintoinen viikonvaihde, iloitsee Gercar.

Uusin numero