Tiainen ja De Reuver tuplasti pisteillä

Ice1Racing-tiimin kuljettajat Santtu Tiainen ja Marc de Reuver olivat kotonaan kovapintaisella hiekkaradalla. Ensimmäisessä erässä Tiainen sijoittui 17:nneksi ja de Reuver 10:nneksi.

Toiseen erään aurinko kuivasi radan. Tiainen oli 20:s ja de Reuver 12:s ja molemmat loistavasti toistamiseen pisteillä.

Aamupäivän kaatosade muokkasi radan todella liukkaaksi ja urat erittäin syviksi.

– Keli on kyllä todella haastava sekä kuljettajille että pyörille, mutta se antaa myös mahdollisuuksia, kommentoi tiimipäällikkö Kari Tiainen rataa.

– Olen erittäin tyytyväinen. Harmittaa tietysti, kun lasit loppuivat, pysähdys oli turha lisä. Mutta muuten olen erittäin tyytyväinen ajoon, kommentoi Santtu Tiainen ensimmäisen erän jälkeen.

Hän joutui käymään varikolla ja vaihtamaan uudet lasit. Silti hän pystyi säilyttämään sijoituksensa ja puristamaan muutaman sijan korkeammalle 17:nneksi loppuun mennessä.

De Reuver sivusi tiimin parasta sijoitusta ollen kymmenes kauden kolmannessa GP erässään.

– Paremmin meni, vastasi hymyilevä de Reuver erän jälkeen viitaten karsintaerän tulokseen.

Tiimi teki ensimmäisen erän tuloksillaan parhaan yhteistuloksen.

Ensimmäisen erän voitti Clement Desalle (Suzuki), toiseksi ajoi Christophe Pourcel (Kawasaki) ja kolmanneksi ajoi Sebastien Pourcel (Kawasaki).

Sade lakkasi täydellisesti juuri ennen ensimmäisen erän alkua ja aurinko piti kelin kuivana läpi toisen erän. Rata kuivui toiseen erään hieman, mutta kuljettajia kuluttava rata haastoi loppuun saakka.

Toisen erän voitti jälleen Desalle ennen Pourcelia. Kolmanneksi ajoi Kevin Strijbos (KTM).

Tulokset:
http://www.motocrossmx1.com/reslists.aspx
 

Uusin numero