Terveisiä per..ei vaan hämärtyvästä Sysmästä

Kilpakuljettajammekin mielestä enduro on vielä toistaiseksi ihan ok laji ja huoltomiehistöllähän ei ole ollut koko päivänä mitään hätää.

Aurinko on paistanut täydeltä terältä ja keli on ollut asteen kaksi plussan puolella. C-luokan huoltoporukoissa kulkevana ehtii nähdä kärkikuljettajista korkeintaan perävalot, jos sitäkään, mutta aivan loistavasti toimivan tulospalvelun avulla on pysynyt hyvin kärryillä kärjessä miekkailtavasta sekuntipelistä.

Etelessä kuulemma sataa lunta, räntää, vettä tai on ainakin satanut kuin esterin sieltä, mutta Päijänteen rantamilla on toistaiseksi nautittu mitä kauneimmasta kevätpäivästä. Mitä nyt koleaa tuulta tulee mielellään auton hyttiin pakoon sen jälkeen, kun on saanut kuljettajan saateltua taas uudelle taipaleelle edes vähän kuivemmissa varusteissa. Lumen vähyys yllätti Jämsä-Jyväskylä korkeudella, ja kuljettajat eivät ole kyllä pahemmin valitelleet olosuhteista. Muutama ”ei tuollaista patikkkoa voi ajaa” kommentti kuuluu toki asiaan ja kaatuilukin on enemmän sääntö kuin poikkeus kun ajetaan niillä omilla äärirajoilla.

SM-kärjen päivän sekuntipelistä on tulkittavissa se, että ainakin tämän päivän tulee kirjaamaan nimiinsä se kuljettaja joka ottaa pimeän metsän ja ehkä pian jo räntää rätkivän kelin haltuunsa.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Kuljettajan laskeutumisaika huoltoon alkaa olla käsillä, joten nämä nettipäivityksetkin sujuvat kilpakuljettajan ehdoilla. Ilmassa on suurta urheilujuhlan tunnelmaa. A-luokan perävalot menivät jo…

Uusin numero